sábado, 1 de junio de 2013

HOCKEY PATINES: BENFICA 4-4 BARÇA. LOS PENALTYS NOS PRIVAN DE OTRA FINAL DE CHAMPIONS.

una pena. el barça estaba ganando y a 45 sg del final de la prórroga un ex-barcelonista nos ha empatado y los penaltys han sido catastróficos como tantas y tantas veces. no obstante, extraordinario papel del barça que ha realizado un encuentro excelente pero que la mala suerte de los penaltys lo aleja de otra copa de europa. mal año de la sección que se puede quedar en blanco.

El Benfica aparta el Barça de la final de la Copa d'Europa d'hoquei patins a la tanda de penals

Pablo Álvarez, en el moment d'anotar el primer gol per al Barça Pablo Álvarez, en el moment d'anotar el primer gol per al Barça
El Benfica ha apartat el Barça del camí a la Copa d'europa d'hoquei patins en superar-lo en una disputadíssima semifinal que s'ha resolt a la tanda de penals després que al temps reglamentari i a la pròrroga s'arribés ambb empat (4-4). El Barça ha tingut el pas a la final a tocar però, a falta de 43 segons per la finalització del temps reglamentari l'ex-blaugrana Carlos López ha establert l'empat per als portuguesos.

No li ha resultat gens fàcil al Barça competir contra un Benfica amb molt d'ofici. L'ex-blaugrana Carlos López ha avançat l'equip portuguès en els primers minuts i als de Ricard Muñoz els ha costat entrar en joc, però els gols seguits de Pablito Álvarez i Panadero quan la primera part ja s'esgotava han capgirat el marcador.

A la segona meitat, dos penals transformats per Luiz Viana han permès el Benfica aguantar l'empenta del Barça, que entre penal i penal s'havia posat per davant una altra vegada gràcies a una falta directa transformada per Marc Torra.

Sergi Miras, que ha engaltat un bon xut creuat que ha sorprès Ricardo Silva, ha anotat un gol que semblava decisiu. Però quan el Barça ja pensava que tenia el pas a la final al sac, a falta de 43 segons, Carlos López ha tornat a aparèixer per sorprendre Sergi Fernández i enviar el partit a la pròrroga.

En el temps extra, no hi ha hagut gol d'or i a la tanda de penals el Benfica ha estat molt més encertat que el Barça, que només ha pogut sumar el llançament de Mia Ordeig.